Grond Producten

Wij leveren 7 verschillende grondsoorten, de bekendste zijn: Teelaarde, Bemeste teelaarde en Bomengrond. Elk type grondsoort heeft unieke toepassingsmogelijkheden, hieronder bij de producten leest u meer over onze producten en daarbij horende toepassingen.

Voor meer informatie of direct grond bestellen, gaat u naar het desbetreffende product via de knop "Bestellen". Op de productpagina kunt u een keuze maken in een leveringsvorm om vervolgens de bestelhoeveelheid te selecteren. De vermelde prijzen zijn inclusief materiaalkosten, transportkosten en BTW, oftewel geen bijkomende kosten meer. 

Grond kopen is bij ons mogelijk in big-bags en los gestort. Tevens kunnen wij grond verplaatsen naar plaats van verwerking, zie hiervoor onze Dienst kruien. 

Teelaarde, tuinaarde bestellen

Teelaarde

Teelaarde, ook wel bekend als aanvulgrond of zwarte grond is zeer geschikt voor het ophogen van tuinen en borders, maar ook voor aanvullen van gazons en groenperken.
Bomengrond kopen

Bomengrond

Bomengrond biedt een stabiele basis voor het planten en groeien van bomen in plantsoenen en (groen)parken.
Bemeste tuinaarde kopen

Bemeste teelaarde

Bemeste teelaarde is samengesteld uit producten die rijk zijn aan organische meststoffen, zoals tuinturf en voedingsstoffen. Deze hulpstoffen zijn nodig voor een optimale groei en bloei van uw planten.

Bomenzand 300

Bomenzand 300 biedt een stabiele basis voor het planten en groeien van bomen in licht belaste verhardingen, en wordt gebruikt in droge gebieden.

Bomenzand 500

Bomenzand 500 biedt een stabiele basis voor het planten en groeien van bomen in licht belaste verhardingen, en wordt gebruikt in natte gebieden.

Bomengranulaat

Bomengranulaat biedt een stabiele basis voor het planten en groeien van bomen langs zwaar belaste wegen.
Hydrokorrels kopen

Hydro korrels

Hydrokorrels zijn bolletjes gemaakt van klei en worden in hoofdzaak gebruikt om bloempotten te vullen. Hydrokorrels zijn licht en houden water goed vast.