Onze leveringsvormen

big bags

Zand of grond nodig en geen ruimte om het los te laten storten? Gebruik dan de bigbags van peb.testfwd.nl. De bigbags worden in de meest gebruikte uitvoering van 1 m3geleverd. Onze bigbags zijn aan de bovenkant open en voorzien van een vlakke bodem. De bigbags worden aan 4 hijslussen met behulp van een kraan gelost naast de vrachtwagen.

Zandslinger

Heeft u zand of grond gelijk op de verwerkingslocatie nodig en uw tuin ligt aan de openbare weg maar afgeschermd door begroeiing, schutting, watergang of obstakels tot 3meter hoog? Gebruik dan onze vrachtwagencombinatie voorzien van een transportband, genaamd de zandslinger.

De zandslinger kan zich in elk gewenste draairichting positioneren en heeft een bereik van maximaal 25 meter, gemeten vanaf hart vrachtwagen. We kunnen de zandslinger in snelheid aanpassen zodat het zand of grond gelijkmatig wordt verspreid.
 
Let op: Levering in onderling overleg vast te stellen

Zand slingeren

LOs gestort

Zand of grond nodig en de bereikbaarheid is goed? Kies dan voor de voordelige optie los gestort van zandlevering.nl. De bestelde materialen worden met grote kiepwagens geleverd. De meest geschikte losplek voor zand of grond wordt altijd in overleg met de chauffeur bepaald.

Zand losgestort

Zandcontainer

peb.testfwd.nl levert ophoogzand en straatzand ook in afvalcontainers. Handig als u ook puin, groenafval, hout, grond of bouwafval moet afvoeren. 

De container wordt met de gewenste zandsoort aangeboden en retour genomen zodra de container leeg of vol wordt aangeboden met afval. Wanneer een container met afval wordt ingenomen dan zullen de Verwerkingskosten van het afval met de klant worden verrekend.


De containers worden uitgeleverd van klein tot groot en is afgestemd op het gebruik van de klant. Als de klant bijvoorbeeld 3m3 zand nodig heeft en 10m3 grond moet afvoeren dan wordt het zand in een container van 10m3 geleverd. 

Container met zand

De containers hebben standaard een volume van 3m3, 6m3 en 10m3, voor elke situatie is dus een oplossing. De meerprijs voor inname-en verwerking van afval is gebaseerd op de maximale inhoud van een container. Dit unieke concept is zeer in trek bij gemeenten. De straat blijft schoon en neemt weinig ruimte in beslag.

Overige voorwaarden:

 • Huurtermijn van een container bedraagt maximaal 6 weken, hierna geldt een huurprijs van €2,00 per dag;
 • Verwerkingskosten worden vooraf verrekend, voordat een container wordt opgehaald. Prijzen zoals hieronder opgesomd.
 • Puin eenmalig €149 per container, ongeacht het formaat van de container;
 • Groenafval eenmalig €175 per container, ongeacht het formaat van de container;
 • Hout eenmalig €175 per container, ongeacht het formaat van de container;
 • Grond bedraagt €298 (t/m 3m3), €409 (t/m 6m3) of €599 (t/m 10m3) per container;
 • Bouwafval bedraagt €239 (t/m 3m3), €349 (t/m 6m3) of €459 (t/m 10m3) per container.


Zakgoed 20 kg

Een groot aantal van onze producten leveren wij ook in voorverpakt zakgoed van 20kg en wordt met name gebruikt bij bestellingen kleiner dan 1 m³.

Ons zakgoed van 20kg is vanaf 1 stuk leverbaar en hierdoor makkelijk aanpasbaar op uw benodigde bestelhoeveelheid.

De prijzen van het zakgoed is dan ook inclusief BTW en bezorging.

Zakgoed kopen

blaastechniek

Levering met behulp van onze unieke blaastechniek is de ideale manier om zand op moeilijk bereikbare plekken te krijgen. Daarnaast is het tevens een snelle, eenvoudige en efficiënte manier om uw tuin op te hogen. zandlevering.nl is de enige webshop in Nederland die zand met gebruik van blaastechniek kan leveren. Blaastechniek maakt levering op iedere willekeurige verwerkingslocatie, in de gewenste hoeveelheid mogelijk; er is voor iedere situatie een oplossing. Benieuwd hoe wij dit uitvoeren? Dat gaat als volgt:

 • de vrachtwagen met blaascombinatie wordt binnen 70 meter van de verwerkingslocatie geparkeerd; 
 • de slangen van de blaascombinatie worden uitgelegd richting de verwerkingslocatie;
 • indien nodig worden beschermingsmaatregelen getroffen voor vloer en deurposten;
 • de gewenste hoeveelheid zand wordt via de slangen naar de betreffende verwerkingslocatie geblazen;
 • wanneer de klus geklaard is worden de slangen afgekoppeld en opgeruimd.

Het verplaatsen van met behulp van graafmachines en kruiwagens is heel arbeidsintensief en kost veel tijd. Levering via blaastechniek biedt een betaalbare en snelle oplossing.

Beschikbaarheid en prijzen op aanvraag.