Over Ons

Wij zijn twee ondernemers die sinds 2010 in de wegenbouw actief zijn. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van inwinning, verkoop en verwerking van grondstoffen. Door onze jarenlange ervaring en goede contacten met toeleveranciers, hebben we in 2018 doen besluiten om voor ons zelf te beginnen.

Onze missie luidt dan ook dat we de klanten willen laten genieten van kwalitatieve hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen en voorzien van goede (verwerkings)adviezen. Door onze jarenlange samenwerking met toeleveranciers, verspreid over heel Nederland, kunnen we onze klanten betaalbare producten aanbieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze prijzen op de webshop zijn inclusief materiaalkosten, transportkosten en BTW, oftewel geen bijkomende kosten meer.

Wij zijn een lerende organisatie en daarom zijn we gestart met klantenreviews op onze webshop. We zouden het zeer op prijs stellen als u de ervaringen, na uitlevering van de order, wilt delen met de rest van Nederland! Wij kunnen ons dan nog verder ontwikkelen en verbeteren. Bent u geïnteresseerd geraakt neem dan een kijkje op onze producten pagina; Zand Producten, Grond Producten en Fundatie Materialen.