Split en grind

Ardenner split kopen

Ardenner Split Grijs

Ardenner Split is gemaakt van gemalen Belgisch Hardsteen. De grijze kleurtinten van deze split zijn gemakkelijk te combineren met andere kleuren en is hierdoor een veel gebruikte split.
Basalt split kopen

Basalt Split Zwart

Basalt Split wordt vervaardigd uit vulkanisch stollingsgesteente, en is hierdoor zwart van kleur. Basalt is ronder van vorm, daardoor schuift het minder snel en ontstaat een relatief stabiel oppervlak.

Castle Grind Beige/grijs

Castle grind is een hard rond gerolde grindsoort en is op een natuurlijke wijze tot stand gekomen. Door de mooi egale beige kleur is deze grindsoort met vrijwel alles te combineren.
Graniet split rood kopen

Schots Graniet Split

Schots Graniet split, wordt in Schotland gewonnen, Het is een harde steensoort die erg kleur,- druk-en slijtvast is. Door de roze-grijze kleur is het materiaal erg geschikt voor in de tuin.
arctic grey kopen

Arctic Grey Split Grijs/wit

Arctic Grey Split is een marmersoort met een blauwe/grijze kleur en bestaat uit hoekige/gebroken steentjes. Op dit moment is Arctic Grey Split één van de populairste soorten split.
Yellow sun kopen

Yellow Sun Split Lichtgeel

Yellow Sun Split is een mooie zachtgele kalksteensoort, met een hoge drukvastheid en geeft een subtiele kleur aan de tuin.
Japans split kopen

Japans Split Grijs/bruin.

Japans Split heeft bruine, gele en witte tinten en geeft hierdoor een rustige, natuurlijke uitstraling. Japanse split is de gebroken variant van Witte grind / Boerengrind, en uiterst geschikt voor de oprit.
Nordic grey kopen

Nordic Grey Grijs/groen

Nordic Grey grind heeft een zeer ronde korrel en heeft een grijs/groene kleur, wat overeenkomt met de Ardenner split. Nordic Grey is prettig beloopbaar en geeft een mooie uitstraling aan uw tuin.
Schelpen kopen

Schelpen bruin/grijs

Schelpen komen uit de Noordzee of Waddenzee. Hier worden ze met zand opgezogen en vervolgens schoon gewassen, het grove vuil is dan ook uit de schelp gespoeld.
Gravier d or kopen

Gravier D'or Geel

Gravier D'or is een gemalen beigekleurige dolomietsteen. Dolomiet wordt gekenmerkt door een goede bindende werking en is hierdoor ideaal geschikt voor halfverhardingen.
Grind wit kopen

Grind wit/grijs en beige

Grind wit/grijs/beige is geschikt voor allerlei toepassingen en heeft een goede drukvastheid. Dit grind wordt vooral bij boerenerven toegepast en geeft een mooie landelijke uitstraling.

Graniet Brokken Grijs

Graniet Brokken is een harde steensoort die erg kleur,- druk-en slijtvast is. Door de grote brokken in maat 40-70mm is het zeer geschikt als decoratie voor in de tuin.
Grauwacke kopen

Grauwacke Split gewassen Bruin/rood

Grauwacke is een zeer harde stensoort en kan in ontzettend veel soorten en kleuren voorkomen. Grauwacke is van nature dus wisselend van kleur, maar uiterst geschikt voor in de oprit.