Zand Producten

Zand bestellen? Ga hieronder naar het desbetreffende product via de knop “Bestellen”. Op de productpagina kunt u een keuze maken in een leveringsvorm om vervolgens de bestelhoeveelheid te selecteren.

Ophoogzand

Ophoogzand, ook wel bekend als vulzand of aanvulzand, is bij uitstek geschikt voor het ophogen en egaliseren van tuinen en het dempen van vijvers.
straatzand kopen

Straatzand

Het straatzand is gezeefd en hierdoor vrij van schelpjes, steentjes, leem en kleideeltjes. Door de grove korrelverdeling heeft straatzand een goede waterdoorlatendheid, belangrijk onder straatwerk.
mestselzand kopen

Metselzand

Het metselzand wordt gebruikt in metselmortels. Om metselmortel te maken zijn verschillende componenten benodigd, namelijk cement, metselzand en water.

Vloerenzand

Het vloerenzand (ook wel betonzand genoemd) is een zandsoort in gradatie 0-4mm en zeer geschikt voor het bereiden van een betonmortel.
zand bestellen

M3C zand

M3C zand ook wel verschralingszand genoemd wordt veelal toegepast in midden- en toplagen van paardenbakken, paddocks en als onderbouw van sportvelden.
Grindzand kopen

Grindzand

Grindzand is een mengsel van grind 4-16 en betonzand 0-4. Grindzand is uitermate geschikt voor het maken van beton voor diverse toepassingen.
Speelzand bestellen kopen

Speelzand

Het speelzand, ook wel zandbakzand genoemd is zeer schoon en "licht"plakkerig om de mooiste zandkastelen te bouwen.  
Brekerzand kopen

Brekerzand

Het brekerzand is een fijn restmateriaal wat wordt gekenmerkt door de hoekige korrel, een hoge haakweerstand, groot draagkracht en een optimaal drainerend vermogen.

Valdempzand kopen

Valdempzand

Het valdempzand wordt gebruikt als ondergrond bij speeltoestellen.
Drainagezand kopen

Drainagezand

Het drainagezand heeft een grove structuur met goede waterdoorlatende eigenschappen. Ideaal geschikt voor het aanleg van drainagesystemen en bij verschraling van kleigrond.
Zilverzand kopen

Zilverzand

Zilverzand is gedroogd en heeft een wiitte kleur. Het zilverzand wordt normaliter gebruikt om kunstgras in te zaaien en als bodembedekking van volières.
Placeholder

Blaastechniek

Wilt u online zand bestellen?

Dan bent u hier op het juiste adres! U kunt op onze webshop diverse soorten zand bestellen. De bekendste zijn: OphoogzandStraatzand en Speelzand. Elk type zandsoort heeft unieke toepassingsmogelijkheden, hieronder bij de producten leest u meer over onze producten en daarbij horende toepassingen.

  • Ophoogzand staat ook wel bekend als vulzand en is bij uitstek geschikt voor het ophogen en egaliseren van tuinen en het dempen van vijvers. Wilt u direct ophoogzand kopen, ga dan naar de productpagina en klik op bestellen;
  • Straatzand is gezeefd en hierdoor vrij van schelpjes, steentjes, leem en klei deeltjes. Door de grove korrelverdeling heeft straatzand een goede waterdoorlatendheid, wat belangrijk is onder straatwerk. Wilt u direct straatzand kopen, ga dan naar de productpagina en klik op bestellen;
  • Metselzand wordt gebruikt in metselmortels. Om metselmortel te maken zijn verschillende componenten benodigd, namelijk cement, metselzand en water. De mengverhoudingen zijn per toepassing en werkwijze verschillend. Wilt u direct Metselzand kopen, ga dan naar de productpagina en klik op bestellen;

De vermelde prijzen zijn inclusief materiaalkosten, transportkosten en BTW, oftewel geen bijkomende kosten meer.

Zand kopen is bij ons mogelijk in, zakgoed 20 kgbig-bags, los gestortzandslinger en blaastechniek. Tevens kunnen wij zand verplaatsen naar plaats van verwerking, zie hiervoor onze Dienst kruien.